توروخدا دوستان کسی دیگه طرفداری نابه جا نکنه از این بازیکنا و نگین که هر بازیکنی یه روز خوب داره و یه روز بد...والا از این بازیکنا تو این فصل ما روزای بد دیدیم مگر این که روز خوبی هم هر از چند گاهی این وسط بوده...تنها بازیکنای خوب امروز پرسپولیس علیرضا حقیقی عزیز بود که با اون سن کمش به نظر من در آینده جز بهترین های ایران خواهد شد بهتون قول می دم...مثل حرف هایی که سابق در مورد نبی باقری ها زدم و کسی گوش نداد و گفتم که این سپهرحیدری و نیکبخت فقط دارن گند بالا میارن بازم نیکبخت خداییش بهتر از سپهر...با این که پسر بااخلاق و خوبیه اما سوتیاش وحضتناک...فصل قبل هم همین جوری بود اما وقتی مباد دو تا گل می زنه همه یادشون می ره در صورتی که این دفاع و کارش گل زدن نیست...!!!!!!!!!!از پیروانی انتظار می رفت خیلی زود تر سپهر رو به همراه پتروویچ تعویض می کرد...حتی وجود کریم باقری بعد از دقیقه ی 70 بی مور بود چون کاملاً بسته بودنش...بادامکی و منصوری می تونن بهترین ها باشن هر دوتاشون تکنیک بسیار بالایی دارند اما دقیقه 85!!!!!!اصلاً خوب نبود...اون قدری که پدر دی کارمو رو درآوردن یکی نیست گیر به نیکبخت بده!!!!!!!!!!من 3 4 تا بازی پرسپولیس رو ندیدم و پشیمونم که امروز دیدم بازیشون رو!!!!!!!!!!!!!!!!!!از برد های 1 0 و با اختلاف یک گل معلوم بود که این جوری می شه جلوی تیم 15 جدول 1 1!!!!!!!!
بعدش یه چیزی یکی بیاد به صدا و سیما بگه این خیابانی بازی های پرسپولیس رو گزارش نکنه واقعاً رو اعصاب راه می ره استقلالی زاقارتتتتتتتت...
واقعاً حرس دارم الآنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks